Megjelent a Veeam Backup & Replication for VMware v5

Az IT rendszerekben tárolt adataink értéke nem kérdéses. Számos adatbiztonsági technológia áll rendelkezésre, az IT infrastruktúra különböző elemeiben, szintjein. Ma már egy átlagos rendszerrel szemben sem csupán annyi az elvárás, hogy legyen, az sem mellékes mennyi idő alatt, az esemény bekövetkezésénél mennyivel korábbi állapotra tudunk visszaállni.

Virtuális rendszerekben, ezek az idők jelentősen lecsökkenthetőek, ha virtuális gép szintű mentéseket (is) készítünk. VMware környezetben, erre a legmegfelelőbb a méltán népszerű Veeam Backup & Replication szoftver. Magas szintű védelmet biztosít egyaránt a virtualizált alkalmazások, szoltáltatások és adatok számára. A Veeam Backup & Replication v5 megjelenésével számos új funkcióval gazdagodott a termék.

Az ún. "SureBackup" lehetővé teszi, hogy minden egyes mentés integritása ellenőrizve legyen. Az "U-AIR" könnyen hozzáférhetővé tesz virtuális gépen belüli alkalmazás szintű objektumokat (például Exchange postafiók). A többi újdonságról a What’s New in Veeam Backup & Replication v5 dokumentumban olvashat.

Ízelítő SureBackup működéséről: