Szolgáltatások: ingyenes szolgáltatások

Leendő és meglévő tisztelt ügyfeleink számára ingyenes szolgáltatásokat is biztosítunk, melynek keretében partnerünk megismerkedünk, felvázoljuk a lehetőségeket.

Virtualizációs prezentáció keretében bemutatjuk a technológia főbb előnyeit, jellemzőit, illetve fontosabb technológiáit, melynek eredményeként pontosabban el tudja helyezni a saját IT infrastruktúra és üzletmeneti követelmények medrébe.

Konkrétabb vagy konkretizálódó igények esetén 1-2 órás terjedelemben ún. technikai "pre-sales" konzultációt tartunk, melynek során pontosítani lehet az elképzeléseket, illetve egy alapszintű áttekintés készül arra vonatkozóan, hogy a megvalósítás lehetséges-e, milyen esetleg velejárókkal kell számolni.
Nagyobb, komplexebb felmérés esetén egyedi tanácsadási megbízással tudjuk segíteni fejlesztési döntések meghozatalát.

A technológia igazolásaként vállaljuk a fizikai infrastruktúra felmérését: a VMware Capacity Planner eszköz segítségével előre meghatározott időszakon keresztül (tipikusan 30-40 nap, melynek során havi csúcsok is előjönnek) monitorozzuk a rendszert, és egy irányszámot a várható konszolidációs lehetőségekre, illetve várható sarokpontokra (kiugró teljesítmény igények), melynek segítségével egy előzetes költségbecslés is készíthető.
Későbbi bevezetési együttműködés esetén ennek a felmérésnek az eredménye felhasználóható a tervezési folyamat során.