Egyéb Gyártó

Egyéb gyártók

A Netalfa Kft. szabadon elérhetővé tesz néhány megoldását, melyek megkönnyítik a mindennapi munkát.

A letöltött anyagok tetszőleges célból (üzleti, magán, ...) felhasználhatók, terjesztés során kötelező mellékelni a forrást. Mindennemű módosítást, továbbfejlesztést, észrevételt szívesen fogadunk.

A honlapon található minden anyag ezen dokumentum szerint van szabályozva. A Netalfa Kft. fenntartja magának a jogot, hogy az érintett dokumentumokat bármikor, figyelmeztetés nélküli módosítsa.

Az oldalon található információ és adat a Netalfa Kft. tuldajona, felhasználása csakis előzetes írásos engedéllyel lehetséges, tárolás későbbi feldolgozás/olvasás céljából lehetséges.

Az oldalak és az onnan letölthető tetszőleges anyag által okozott kárért felelősséget nem vállalunk, azonban mindent megteszünk annak érdekében, hogy káreset ne következzen be.

A Netalfa Kft. kiemelt szolgáltatásai közé tartozik a szoftverlicenselési szaktanácsadás. Nagyon széles spektrumban rendelkezünk ismeretekkel a különböző szoftvergyártók termékeit, licenselési konstrukcióit illetően. Kiemelten igaz ez a Microsoft termékeire, hiszen irodai környezetben ez jelentős tétel, és konstrukcióik meglehetősen összetettek.

A vLab a Netalfa Kft. által létrehozott labor környezet, melynek célja a tesztelés, tanulás támogatása.

Labor környezetünkben Dell PowerEdge kiszolgálók és NetApp tároló érhető el, valamint tetszőleges VMware licenc használható tesztelési célból.

Igény esetén saját virtuális gép is létrehozható, kipróbálható az üzleti alkalmazás virtuális környezetben.


Projekt neve: Technológiai beruházás a Netalfa Kft. informatikai szolgáltatásainak fejlesztése érdekében.

A honlapot a Netalfa Kft. üzemelteti és publikálja.

Cégnév: Netalfa Kft.
Adószám: 12853489-2-18
Székhely: 9700 Szombathely, Prága u. 3.
Képviselő: Bognár Attila

Leendő és meglévő tisztelt ügyfeleink számára ingyenes szolgáltatásokat is biztosítunk, melynek keretében partnerünk megismerkedünk, felvázoljuk a lehetőségeket.

Virtualizációs prezentáció keretében bemutatjuk a technológia főbb előnyeit, jellemzőit, illetve fontosabb technológiáit, melynek eredményeként pontosabban el tudja helyezni a saját IT infrastruktúra és üzletmeneti követelmények medrébe.

Egyedi szolgáltatásaink során 1-1 projekt lefutásának támogatjuk megrendelőinket. A megbízás az igények felmérésével, ütemterv elkészítésével kezdődik, végül jegyzőkönyvvel és 1 hónapos támogatási szakasszal végződik.

Az alábbiakban kiemelünk néhány tipikus szolgáltatást és sarok pontot, ami miatt a feladatok túlmutatnak egyszerű nekilendülésen, de természetesen egyéb igényektől sem zárkózunk el.

A Netalfa Kft. szolgáltatási elsősorban a virtualizáció köré csoportosulnak, de az évek folyamán a tároló rendszerek és hálózati környezetek kapcsán is tettünk szert tapasztalatra, hiszen a virtualizáció az IT számos területével összefügg, ezáltal komplex ismeretekre van szükség.

Szolgáltatásaikat két szempont szerint csoportosítjuk: jellege és tartalma alapján.

Jelleg alapján tisztelt megrendelőink számára nyújtunk:

Elsősorban szolgáltatásainkhoz kapcsolódó eszközökkel foglalkozunk. Ugyanazon termékkategóriában bizonyos esetben több gyártó termékével is foglalkozunk azon oknál fogva, hogy az igényeknek legjobban megfelelő megoldást tudjuk prezentálni.

Virtualizációhoz a VMware szoftvereit használjuk alapul, valamint a Veeam cég megoldásait javasoljuk biztonsági mentések, monitorozás, jelentések készítéséhez.