Termékinformáció

Legyen 3000 kilóméter olyan, mint 30 méter

Riverbed wan optimalizációs megoldás

Több telephelyes, elosztott hálózati infrastruktúra (LAN/WAN heterogén hálózatok) kialakítása, illetve a központosított infrastruktúrában futó alkalmazások távoli használata mellett számos műszaki, üzemeltetési, biztonsági és gazdasági érv szól. Azonban mindkét esetben kritikus tényező, hogy a megosztott erőforrások elérését milyen hatékonysággal sikerül megvalósítani. A hálózat két pontja között akadozó szolgáltatások (pl. levelezés, fájlkiszolgálók elérése, IP telefónia, videokonferencia, stb.) jelentős kihatással vannak a felhasználók mindennapi munkavégzésére, ezáltal az értékteremtő folyamatok hatékonyságára. A szűk keresztmetszet feloldása szolgáltatói sávszélesség bővítésével ugyan megoldható, de a késleltetés csökkentése nem, vagy csak korlátozottan kivitelezhető, ami számos alkalmazás esetén problémát jelent.

vcloud

vcloud

VMwareA VMware "Microsoft Exchange 2010 on VMware vSphere Best Practices Guide" címen adott ki egy dokumentumot, amely 69 oldalon keresztül mutatja be, miként célszerű implementálni egy Microsoft Exchange 2010 levelezőszervert, VMare virtuális környezetben.

Az IT rendszerekben tárolt adataink értéke nem kérdéses. Számos adatbiztonsági technológia áll rendelkezésre, az IT infrastruktúra különböző elemeiben, szintjein. Ma már egy átlagos rendszerrel szemben sem csupán annyi az elvárás, hogy legyen, az sem mellékes mennyi idő alatt, az esemény bekövetkezésénél mennyivel korábbi állapotra tudunk visszaállni.

vSphere csomagok bővítése

A vSphere 4.1 megjelenésével nemcsak a termék technikai repertoárja bővült, hanem a megvásárolható csomagok összetevői is: az Essentials Plus és Standard változatoknak is része már a VMotion, mely eddig csak az Advanced csomagtól volt elérhető.

Kevésbé jó hír, hogy az említett csomag ára valamelyest emelkedett, viszont az Essentials kiadás ára jelentősen csökkent, ezzel is szélesebb kör számára elérhetővé válik a VMware piacvezető virtuális platformja felügyeleti szolgáltatásokkal.

 A VMware a jellemző ügyféligényekhez igazodva csomagokba foglalta a vSphere komponenseit. Ezen csomagokat foglalja össze az alábbi táblázat.

VMware vSphere

Magasabb szintű rendelkezésre állás, és megbízhatóság valamennyi IT alkalmazásnak és szolgáltatásnak VMware vSphere-rel. Az iparág legösszetettebb és masszívabb virtualizációs platform megoldása.

A vSphere tulajdonképpen egy virtuális operációs rendszer, amely kezeli a fizikai erőforrások gyűjteményét, és azokat elérhetővé teszi a platformon futó virtuális gépek számára. 

VMware Thin Prvisioning

Teljesítménycsökkenés nélkül, dinamikusan kezeli a virtuális gépek tárkapacitásigényét, hatékonyan gazdálkodva a rendelkezésre álló tárkapacitással.

SKU: 
nem kapható külön

VMware vMotion

Áthelyezni egy futó virtuális gépet egyik fizikai hardverről egy másikra annélkül, hogy a felhasználók észrevennék. Ez a VMware vMotion.

 

A vMotion segítségével lehetségessé válik:

  • a felhasználók számára észrevehetettlen, leállás nélküli migráció
  • folyamatos és automatikus terheléseloszlás a fizikai szerverek között
  • hardverek karbantartása tervezett leállások nélkül

 

SKU: 
Nem kapható külön
kép: 

VMware Data Recovery

Lemez alapú mentés és visszaállítás megoldás virtuális gépek számára.Gyors, egyszerű és teljes körű adatvédelem. Teljes VMware vCenter server integráltságának köszönhetően központilag menedzselhetőek a mentések.

 

SKU: 
Nem kapható külön